Om RejseCyklisten.dk

Turcykling er for alvor kommet til Danmark med RejseCyklisten.dk

Hvad vil RejseCyklisten.dk ?

Vi vil prøve at motivere flere Danskere til at rejse på eller med Cyklen. Da det at rejse på cykel er noget helt specielt!

Hvordan vil RejseCyklisten.dk promovere Turcykling?

Da vi selv er helt vilde med Turcykling vil vi prøve at sprede den gode cykel energi 🙂Mere praktisk kommer vi til at publicere Artikler fra Danskere der rejser eller har rejst på og med cykel. Da vi selv har Cyklet i flere lande og stadigvæk er undervejs, har vi mødt flere cyklister der gerne vil dele deres historie om Turcykling. Der kommer også indlæg omkring udstyr og hvad du har brug for og hvad der er “nice to have”.

Hvad gør RejseCyklisten.dk anderledes fra andre cykel eller rejse websites?

Vi er ikke så anderledes men måske mere specialiseret da vores fokus ligger 150% på turcykling og rejser med cykel. Vi vil gøre vores bedste for at inspirere og motivere mennesker til at komme ud og cykle.

Har RejseCyklisten.dk en fokus gruppe?

Ja alle der vil rejse på eller med CYKEL. Vores erfaring siger at turcykling er for alle danskere fra ung til ældre. Der er ingen grænser kun landegrænser!

Hvem står bag RejseCyklisten.dk?

Martin Lohmann Møller fik ideen til RejseCyklisten.dk undervejs i Mongoliet på cykel i vinteren 2015. RejseCyklisten blev lanceret i April 2015. 

Læs mere om Martins egne rejser på www.martin-from.dk

Er det muligt at samarbejde med RejseCyklisten.dk?

Ja vi er meget interesseret i samarbejde med folk der har rejst eller som er afsted på cykel! Tag venligst kontakt med os her. Vi vil også meget gerne samarbejde med firmaer der arbejder indenfor Cykler, Udstyr, Rejser og tourisme.

Tag gerne kontakt her: Kontakt

RejseCyklisten.dk byder alle velkommen og forventer at i bliver inspireret til at komme ud i naturen på cyklen. Turcykling er en vidunderlig oplevelse.

Velkommen på siden 🙂