Anmeldelse af: Therm-a-Rest NeoAir All Season

Therm-a-Rest NeoAir All Season er et liggeunderlag der kan det hele. Man kan læse mange anmeldelser og erfaringer fra andre turcyklister som bruger dette liggeunderlag. Jeg selv valgte dette liggeunderlag udfra dets isoleringsevne, komfort, vægt og fylde. Har erfaring med liggeunderlag tilbage til den gang jeg var en lille spejder og til nu med flere store rejser og ekspeditioner. Dette er et liggeunderlag der bare holder til det at være af sted på cyklen.

Brugervenlighed:

Da Therm-a-Rest NeoAir All Season ikke er selvoppusteligt skal man lige bruge 3 minutter til at puste det op, der findes også en pose eller lille pumpe til et oppuste liggeunderlaget. Det er nemt at rulle sammen og fylder ikke meget oprullet. Så når taskerne på cyklen skal pakkes er det ikke noget problem med dette liggeunderlag. Når man så skal til at sove er man glad ved at man har betalt lidt mere for sit liggeunderlag da man virkelig kan sove tungt og godt på dette underlag. Med en isolations evne på 4.9R kan man bruge det hele året.

Holdbarhed:

Da dette er en luftmadras skal man ikke lave huller i liggeunderlaget, så man skal altid lige holde øje med skarpe ting på jorden og små torne. Det er en god ide alt tid at ligge noget under for at beskytte det. Når det er sagt har jeg aldrig haft problemer med punkteringer. Men derimod efter 2 års brug skete det der kaldes en delaminering og der kom en bobble midt på mit underlag. Men heldigvis er der livstidsgaranti så fik et nyt Therm-a-Rest NeoAir All Season, dette skete i Kina men kunne heldigvis hente et nyt liggeunderlag i Xian. 

Therm-a-Rest NeoAir All Season Komfort :

anmeldelse-af-therm-a-rest-neoair-all-season-1-2Man sover dejligt på dette underlag. Det kan godt larme lidt når man drejer i natten men ikke noget man vågner af. Man kan lukke lidt luft ud hvis man vil ligge lidt blødere eller omvendt. Har sovet på dette liggeunderlag i mange nætter og har altid ligget godt. Man skal altid lige vænne sig lidt men det tager en nat eller to så ligger man bare godt.

Anmeldelse af: Therm-a-Rest NeoAir All Season

Brugervenlighed
Holdbarhed
Design
Pris

Therm-a-Rest NeoAir All Season er et godt liggeunderlag til den krævende cykelrejse. Turcykling er hårdt for kroppen og derfor har man brug for en god nattesøvn.

User Rating: Be the first one !

Om Martin Lohmann Møller

Jeg har besøgt mere end 70 lande og mere end halvdelen på cykel, der er blevet til mere end 50000km på jernhesten. Da jeg cyklede gennem Mongoliet i vinteren 2015 fik jeg ideen til RejseCyklisten.dk. Det startede med Facebook gruppen og senere kom dette website til. Læs mere om Martin's rejser på https://www.martin-from.dk/

Skriv et svar