Hjem / Udstyr Anmeldelser / Tasker / Anmeldelse af: Ortlieb cykeltasker

Anmeldelse af: Ortlieb cykeltasker

Der findes flere forskellige mærker af tasker men et af de mest brugte er Ortlieb cykeltasker. Ortlieb har lavet cykeltasker i en menneskealder og er kendte for deres kvalitet, robusthed mv.

Det er cykeltasker der kan holde hvad de lover og ikke så meget andet. Desværre er det ikke altid sådan da mine tasker gik i stykker undervejs på rejsen til Nepal men uden problemer sørgede Ortlieb for at jeg fik nogle nye.

Det traditionelle cykeltaske setup er 6 tasker, en styrtaske, 2 ved forhjulet, 2 ved baghjulet og en taske oven på de 2 ved baghjulet. Det giver al den plads man har brug for på en tur gennem flere sæsoner og lande. Alt efter hvad man har brug for på sin cykel rejse kan man tilpasse sit setup.

Brugervenlighed:

Ortlieb cykeltasker er simple men tilbyder det man har brug for. De består gerne af et stort rum men en lille indvendig lomme. Det giver den frihed til at pakke som man vil, at pakke vandtætte inderposer er at anbefale, da det er nemmere at finde sine ting og hvis man er i fugtigt område holder man sine ting bedre.

På cykeltaskerne sidder der disse clips som man hægter fast på sin bagagebære, dette gør det ret nemt at tage taskerne af og på undervejs.

De viste modeller er Ortlieb BIKE-PACKER PLUS  og SPORT-PACKER PLUS de er udført i et lidt tyndere stof og har en lille for lomme. Lommen er praktisk til at have sin kæde olie og andre sager man har brug for undervejs.

Holdbarhed:

Ortlieb cykeltasker er super god kvalitet men denne type med tyndere stof er lidt mindre holdbare end andre modeller. Så det skal man lige overveje inden man køber sine tasker. Måske lige spørge om råd enten i butikken eller her på rejsecykelisten. Som sagt havde vi lidt problemer med vores tasker undervejs men Ortlieb var altid meget hjælpsomme og sendte reservedele eller nye tasker ud til os.

Et lille trick er at men sætter ekstra clips på sine cykeltasker da det fordeler vægten bedre på bagagebæren.

Ortlieb Cykeltsker

Brugervenlighed
Holdbarhed
Design
Pris

Skal man vælge cykeltasker går man aldrig galt i byen med Ortlieb. De koster lidt mere end andre men de holder også længere.

User Rating: Be the first one !
Jeg har besøgt mere end 70 lande og mere end halvdelen på cykel, der er blevet til mere end 45000km på jernhesten. Da jeg cykleded gennem Mongoliet i vinteren 2015 fik jeg ideen til RejseCyklisten.dk. Det startede med Facebook gruppen og senere kom dette website til.

Skriv et svar