SOLO – 4 år jorden rundt på cykel

Forlaget skriver: SOLO – 4 år jorden rundt på cykel er den yderst personlige og livsbekræftende beretning om Nicolai Bangsgaards enestående soloekspedition, der strakte sig 62.180 km gennem 53 lande på 6 kontinenter – Danmarkshistoriens længste cykelekspedition.

Rigt illustreret med smukke billeder fra odysséen gennem verden fortæller Nicolai om højdepunkter og nedture undervejs, om glæder og savn, om livslyst og frygt, om udfordringerne (og glæderne!) ved at være væk fra alt det velkendte, og om at lære at finde tryghed i det ukendte. Om at leve billigt og føle sig rig. Om ekstrem gæstfrihed og frustrerende opmærksomhed, om at tro (på hvad som helst, men vigtigst af alt sig selv) og om glæden ved nuet og det umiddelbare.

»Jeg ved, at der er lige så mange måder at være lykkelig på, som der er undskyldninger for ikke at (turde) forfølge sine drømme. For mig ligger én af nøglerne til Glædens Port ved at leve et liv, hvor splittelsen mellem dét, jeg gør, og dét, jeg vil ikke eksisterer…« (Citat fra bogen)

Nicolai Bangsgaard (f. 1976 i Middelfart) er uddannet antropolog fra Kbh. Uni, foredragsholder, autodidakt fotograf og eventyrer med mere end syv års rejseaktivitet i over 70 lande.

Letlæselig
Eventyr
Lærerig
underholder

User Rating: Be the first one !

Om Martin Lohmann Møller

Martin Lohmann Møller (født 21. april 1981) er en dansk Eventyrer, fortæller, og inspirator. Dyk ned i Martins verden af globale eventyr, fra de majestætiske højder af Pamir Highway til de stille dybder af Wakhan-korridoren. Hans hjemmeside er et vindue til livet som moderne opdagelsesrejsende, hvor han deler sine erfaringer fra rejser til verdens mest ufremkommelige steder. Med en passion for cykling og kulturel fordybelse, byder Martin dig velkommen til en verden af fortællinger om mod, udforskning, og den menneskelige ånd. Martin Lohmann Møller er medlem af Eventyrernes Klub. Da jeg cyklede gennem Mongoliet i vinteren 2015 fik jeg ideen til RejseCyklisten.dk. Det startede med Facebook gruppen og senere kom dette website til. Læs mere om Martin's rejser på https://www.martin-from.dk/

Skriv et svar