Anmeldelse af Garmin GPSmap 62st

anmeldelse-af-garmin-gpsmap-62st-3

Turcykling med en GPS er blevet ret naturligt de sidste par år. Jeg selv er ingen undtagelse da jeg gerne tager min gps med på tur. Garmin GPSmap 62st har jeg nu haft brugt de sidste 4 år inklusiv min sidste lange rejse på 38000km og den har virkelig gjort et godt stykke arbejde.

Når det er sagt bør en GPS aldrig erstatte dine egne evner at navigere og finde vej, da dette er en af de sjove dele af turcykling. Jeg ser de GPS som et redskab eller en støtte til min oplevelse,  mens man cykler gennem fjerntliggende eller ukendte steder. Her på siden kan du også finde mere information om ruteplanlægning og hvordan man kan få kort på sin gps.

Brugervenlighed af Garmin GPSmap 62st:

Jeg har brugt tidligere versioner af Garmin GPS, sidst en eTrex 30. Den mangler nogle af de funktioner som GPSmap 62st har. Deriblandt en større skærm og et bedre menu system.

anmeldelse-af-garmin-gpsmap-62st-1Jeg har som sagt cyklet mere end 38000km med Garmin GPSmap 62st. Den er nem at brug imens man cykler og skærmen er tydelig selv i modlys. Når man har indlæst et kort kommer der gerne  mange POI’s(Interessepunkter) som giver nogle rigtig gode og praktiske oplysninger om lokation såsom næste vand station eller vandrehjem. Man optager samtidig sin rute og højdemeter så man kan se tilbage på efter ens rejse, hvilket også er ret sjovt at se. Ved brug af gps’en har man nogle data felter man kan indstille, her kan man se klokken eller aktuelle elevation.

Holdbarhed af Garmin GPSmap 62st:

anmeldelse-af-garmin-gpsmap-62st-5Garmin GPSmap 62st er ret holdbar og har aldrig svigtet, den er blevet brugt i vejrforhold fra + 45c til -30C og i tørre eller våde forhold. Man kan godt se at den er blevet brugt men den holder endnu.

Strømforsyning af Garmin GPSmap 62st:

Den køre på 2 normale AA batterier som også kan være opladlige. Gps’en kan ikke selve oplade batterierne så der har man brug for en oplader. Man kan også lade den køre på strøm fra usb indgangen, dette gør jeg selv enten fra min dynamo(Adapter i mellem) eller fra min powerbank.

Anmeldelse af Garmin GPSmap 62st

Brugervenlighed
Holdbarhed
Design
Pris

Efter flere års brug af Garmin GPSmap 62st til turcykling og andre rejser er det klart at det er et godt stykke udstyr.

Læs mere
User Rating: Be the first one !

Om Martin Lohmann Møller

Martin Lohmann Møller (født 21. april 1981) er en dansk Eventyrer, fortæller, og inspirator. Dyk ned i Martins verden af globale eventyr, fra de majestætiske højder af Pamir Highway til de stille dybder af Wakhan-korridoren. Hans hjemmeside er et vindue til livet som moderne opdagelsesrejsende, hvor han deler sine erfaringer fra rejser til verdens mest ufremkommelige steder. Med en passion for cykling og kulturel fordybelse, byder Martin dig velkommen til en verden af fortællinger om mod, udforskning, og den menneskelige ånd. Martin Lohmann Møller er medlem af Eventyrernes Klub. Da jeg cyklede gennem Mongoliet i vinteren 2015 fik jeg ideen til RejseCyklisten.dk. Det startede med Facebook gruppen og senere kom dette website til. Læs mere om Martin's rejser på https://www.martin-from.dk/

Skriv et svar