10 gode råd om turcykling

De 10 gode råd om turcykling, inden, undervejs, og efter.  Det at rejse på cyklen at transportere sig sig fra sted til sted er vidunderligt.

Nutildags kan man jo tage bilen eller flyve hvor man vil og når man vil.

Men det med at cykle ude i det fri og følelsen af frihed er størst i det fri. Man kan virkelig mærke hvor man er når man cykler om end det er i Danmark eller Indien. Her under kan du finde 10 gode råd omturcykling.

1. Tag beslutningen og del den med andre

Det at tage afsted på cyklen kan være noget af en udfordring. Det starter gerne som en lille tanker om det at cykle afsted. Hvis det virkeligt er det du vil, del dine tanker med din nærmeste familie og venner og de skal støtte dig. Samtidig med at du har delt dine tanker med andre bliver det også mere virkelighed for dig selv.

10-gode-ra%cc%8ad-om-turcykling-5

2. Få sat afgangs datoen fast

At man sætter sig en dato kan hjælpe med at få din ide eller drøm om turcykling til at blive virkelighed. Men læg ikke denne dato alt for langt ude i fremtiden, da den derfor føles uvirkelig.

3. Forbered dig selv mentalt

Læs om andre turcyklister gerne her på RejseCyklisten.dk, men også i bogform. Lær af andre men glem ikke dig selv og dine drømme. Dette er din tur eller rejse sørg for at den forbliver din, for at holde motivationen er det vigtigt at du er 100% på for at cykle den tur du har lagt fast.

4. Find den rette cykel

10-gode-ra%cc%8ad-om-turcykling-4

Cyklen er den der skal bære dig og dit udstyr undervejs. Du skal vælge en cykel der kan holde til det men som også passer til dig og din krop. Der findes mange forskellige cykler til mange formål. Når du har fundet 2 eller 3 forskellige mærker, så er det tid til at prøve dem enten hos en cykelhandler eller en anden rejsecyklist. Valg af den rette turcykel til turcykling

5. Begynd at spare op til din cykel rejse

Det koster penge at rejse om det er i Europa eller længere væk så det er en god ide at lægge en plan og spare på dine dyre tjente penge. Igen gør det med måde og tænk på de gode oplevelser der er i vente. Turcykling er som sådan ikke dyrt men lidt planlægning skader ikke.

6. Planlæg din rute i grove snit10-gode-ra%cc%8ad-om-turcykling-2

Turcykling er fint og man kan gøre som man vil. Men at undersøge de eller det område man vil cykle i kan hjælpe men at forstå kultur og lokale vaner bedre. Om man skal cykle 3 dage, 3 måneder eller 3 år man kan virkelig gøre meget bare ved at læse lidt op på det land eller område. Her på RejseCylisten.dk kan du finde vores lande Wiki hvor andre allerede har delt deres erfaringer og hvor du kan dele dine. Hvordan starter man med Turcykling?

7. Spørg om tips og råd

Dette kommer måske an på hvad det er for en tur du har i tankerne på cykel. Men det er altid godt lige at spørge andre om lidt gode råd om turcykling og tips fra andre der måske har cyklet den samme rute. Vær ikke bange for og spørge om hjælp undervejs på cyklen hvis du ikke kan finde vej eller vand dette kan også give muligheder til at lære lidt om kulturen. 

10-gode-ra%cc%8ad-om-turcykling-18. Sig, ja hver dag og forbliv positiv

Ved at sige ja hver dag bliver dagene nemmere og mere positive. Sig ja hvis nogen spørg om du har lyst til en kop the eller et æble. Når man er afsted på cyklen kommer man mange folk nærmere og nogle gange er det rart at lære lidt om dem også. 

9. Brug internettet med måde

Der findes mange information og muligheder på internettet om turcykling. En af de bedste resurser er www.warmshowers.org en platform hvor man kan tage kontakt til hinanden og få love til at bo hos nogen i en dag eller et par dage. Dette er så godt og man kan virkelig dele sin passion om turcykling med disse folk og få nogle gode råd om turcykling.

10. Skriv, læs og tag billeder

Undervejs om det er i Sverige eller i Marokko kommer du til at opleve noget hverdag på cyklen. Skriv lidt engang imellem eller hvornår det nu passer for dig, dermed kan du gemme dine minder i tekstform og altid læse dig tilbage. Læs eller lyt til en podcast for at holde dig selv up to date og måske få nye ideer. Tag billeder og del dem med venner og familie undervejs det vil de blive glade for.

10-gode-ra%cc%8ad-om-turcykling-6

Om Martin Lohmann Møller

Martin Lohmann Møller (født 21. april 1981) er en dansk Eventyrer, fortæller, og inspirator. Dyk ned i Martins verden af globale eventyr, fra de majestætiske højder af Pamir Highway til de stille dybder af Wakhan-korridoren. Hans hjemmeside er et vindue til livet som moderne opdagelsesrejsende, hvor han deler sine erfaringer fra rejser til verdens mest ufremkommelige steder. Med en passion for cykling og kulturel fordybelse, byder Martin dig velkommen til en verden af fortællinger om mod, udforskning, og den menneskelige ånd. Martin Lohmann Møller er medlem af Eventyrernes Klub. Da jeg cyklede gennem Mongoliet i vinteren 2015 fik jeg ideen til RejseCyklisten.dk. Det startede med Facebook gruppen og senere kom dette website til. Læs mere om Martin's rejser på https://www.martin-from.dk/

Skriv et svar