Den bedste turcykel

Man søger og søger sig frem mod svaret på spørgsmålet, om hvilken cykel er den bedste turcykel. Men hvad er det nu en tur cykel er for en størrelse og hvad gør den til den bedste tur cykel. Det vil vi prøve at svare på her på rejsecyklisten.

På diverse forumer på facebook kan man ofte finde folk der spørger om eten hvilken cykel man skal købe til sin næste cykel rejse. Eller om en bestemt cykel er god til en bestemt rejse. Det vigtige ved at vælge den rette cykel snakker vi lidt om i denne artikel. Valg af den rette turcykel til turcykling, her gennem går vi lidt de forskellige modeller der findes og deres formål.

Som noget nyt kan du låne en cykel, løs mere her Lån en Cykel

Det første spørgsmål du skal still dig selv omkring den bedste turcykel

Da det første spørgsmål du nok må stille dig selv er “Hvad skal jeg bruge denne turcykel til”, skal du være afsted i 3 år og cykle jorden rundt eller er der nogle drømme i den retning så gå efter den stabile ekspeditions cykel.

Her er nogle af de meste gængse mærker til denne type cykel, prisen er gerne mellem 15000 ti 35000kr.

Hvad skal du bruge din turcykel til?

Som rejsecyklist er man jo fri til at vælge sin cykel men det gør det ikke nemmere at vælge den bedste turcykel. En af de bedste måde til at vælge sin turcykel på er at kigge efter om der er nogen man kender eller følger på nette der bruger deres cykel på samme måde som man har tænkt sig og så spørge dem til råd. Man kan også melde sig til rejsecyklistens gruppe på facebook hvor der er mere end 1000 bruger der alle rejser på deres turcykel. Gruppen findes på https://www.facebook.com/groups/rejsecyklisten

Gode blogs der om handler rejser på cykel

https://www.cyclingabout.com/
https://komud.dk/femte-etape-bikepacking-danmark-rundt/
https://www.sarasbike.dk/gear/
http://www.bikepackers.dk/bikepacking/

Vi høre gerne fra jer der har brug for råd og vejledning i jeres cykel valg på Kontakt RejseCyklisten.dk

Om Martin Lohmann Møller

Jeg har besøgt mere end 70 lande og mere end halvdelen på cykel, der er blevet til mere end 50000km på jernhesten. Da jeg cyklede gennem Mongoliet i vinteren 2015 fik jeg ideen til RejseCyklisten.dk. Det startede med Facebook gruppen og senere kom dette website til. Læs mere om Martin's rejser på https://www.martin-from.dk/

Skriv et svar